Што значи да ја имате буквата М на дланка?

 Што значи да ја имате буквата М на дланка?

Neil Miller

Постои состојба наречена дланка, која ги чита и толкува ознаките и линиите на дланката. Оваа студија некако анализира некои аспекти на личноста на луѓето и на крајот знае малку за нашето минато, нашиот карактер, па дури и нашата судбина.

Исто така види: Од каде потекнува мемето Omae wa mou shindeiru?

Некои западни теории велат дека постојат два вида раце, пасивни и пасивни доминантна. Кој има доминантна рака има карактеристики како што се покажување самосвест, односно неговата личност видлива за другите поединци. Пасивот, од друга страна, се покажува како несвесен, има внатрешна личност која не е лесно видлива.

Видео плеерот се вчитува. Репродуцирај видео Репродукција Прескокни наназад Исклучување Тековно време 0:00 / Времетраење 0:00 Вчитано: 0% Тип на пренос ВО ЖИВО Барај во живо, моментално зад живо Преостанатото време - 0:00 1x Стапка на репродукција
  Поглавја
  • Поглавја
  Описи
  • описи исклучени , избрани
  Преводи
  • титлови и преводи исклучени , избрана
  Аудио песна
   Цел екран слика-во-слика

   Ова е модален прозорец.

   Не е пронајден компатибилен извор за овој медиум.

   Почеток на прозорецот за дијалог. Escape ќе го откаже и ќе го затвори прозорецот.

   Текст Боја БелаЦрна Црвена Зелена Сина ЖолтаМагентацијанска непроѕирностНепроѕирноПолупроѕирна заднина на текст БојаЦрна БелаЦрвенаЗеленаСиножолтамагентацијанска непроѕирностНепроѕирнополутранспарентназаднина КапалентранспарентназаднинаКоја Sans-SerifProportional SerifMonospace SerifCasualScriptSmall Caps Reset вратете ги сите поставки на стандардните вредности · Готово Затвори модален дијалог 0>Крај на прозорецот за дијалог.Реклама

   Луѓето кои имаат „М“ во раката, кои се доминантни раце, може да бидат привлечени од кариера во новинарството, пишувањето или образованието, како и да бидат одлични во кроење со бизнисот, едноставно затоа што имаат кариери кои бараат самодисциплина и самомотивација.

   Исто така види: Приказната за Оксана Малаја, „дивата“ девојка одгледана од кучиња

   Кујната & Health објави статија во која вели дека линиите на нашите раце можат да зборуваат за тоа кои сме и нашата судбина, а дека луѓето кои ја имаат буквата „М“ во раката се многу посебни. Луѓето со раце со буквата „М“ се особено надарени и имаат одлична интуиција, покрај тоа што се одлични деловни партнери.

   Покрај тоа, жените кои имаат М“ на дланка имаат многу поголема интуиција од мажите, покрај тоа што имаат моќ да направат неопходни промени во животот, бидејќи се такви, треба да ги искористат можностите во животот.

   Според популарните традиции, апостолите кои го имале „М“ на дланката на нивната рака поседуваше голема интуиција и ако сте дел одЛуѓето кои имаат „М“ на дланка, знаат дека сте многу важна личност.

   Здраво другари, дали сте ги провериле рацете уште? Што мислите за оваа теорија? Коментар!

   Neil Miller

   Нил Милер е страстен писател и истражувач кој го посветил својот живот на откривање на најфасцинантните и најнејасните куриозитети од целиот свет. Роден и израснат во Њујорк, ненаситната љубопитност и љубовта кон учењето на Нил го навеле да продолжи да се занимава со пишување и истражување, а оттогаш станал експерт за сите чудни и прекрасни нешта. Со остро око за детали и длабока почит кон историјата, пишувањето на Нил е привлечно и информативно, оживувајќи ги најегзотичните и невообичаени приказни од целиот свет. Без разлика дали истражувајќи во мистериите на природниот свет, истражувајќи ги длабочините на човечката култура или откривајќи ги заборавените тајни на древните цивилизации, пишувањето на Нил сигурно ќе ве остави маѓепсани и гладни за повеќе. Со Најкомплетната страница на куриозитети, Нил создаде единствена ризница на информации, нудејќи им на читателите прозорец во чудниот и прекрасен свет во кој живееме.